Winkelwagen

Start to Bowspring

VIDEO COURSE

Be your own leader

Snel, stress, doelgericht. De hele tijd je best doen en aan het digitalisme verplicht. Het zijn de trends van onze moderne levensstijl! 


Het koppelt ons los van onze innerlijke kracht, een frisse geest en een fit lichaam. We vergeten tijd te nemen voor onszelf en blijven uitgeblust achter met wat nekpijn hier en wat rugpijn daar. 

Verlang jij ook om terug tijd te maken voor jezelf? Om terug te leven i.p.v. geleefd te worden? Om terug in je kracht te gaan staan en stress en pijn te laten gaan?Meer rust, kracht en balans in lichaam en hoofd!

Hoe bevrijdend is het om je eigen touwtjes in handen te hebben en je persoonlijke noden en verlangens te vervullen? 


Hoe rustgevend is het om te weten welke ademhalingsoefening goed is om te ontspannen, welke spieren meer kracht nodig hebben en welke spieren meer ontspanning nodig hebben? 


Het geeft hoop om te weten dat je kan werken aan je bureau, iets zwaar kan op tillen of het huishouden doet, met een gerust hart, ontspannen schouders en een sterke rug! 


Om terug leider te zijn van je gezondheid, je stress, spanning en pijn op een duurzame manier in balans te brengen, heb je een houvast nodig. Een structuur met de ideale combinatie van ontspanning, kracht en balans! 


Hiervoor is de “Start to Bowspring” video course gemaakt. Je krijgt inzicht en begeleiding op een aangenaam tempo om zo je lichaam te trainen en je mentale gezondheid te verbeterenWat is Bowspring?

Ons lichaam heeft van nature alle tools in zich om energiek, gezond en gelukkig in het leven te staan. Bowspring is een nieuwe bewegingsmethode die deze tools terug van onder het stof haalt. Het is een manier van bewegen, denken en leven waardoor we ons bewust worden van onze lichaamshouding, ademhaling en hoe we ons voelen. 


Wat is het niet? 

 • Een nieuwe quickfix workout. 
 • Het lichaam zien vanuit afzonderlijke delen
 • Afzien om lichaam sterker te maken en hoofd tot rust te brengen.


Wat is het wel? 

 • Mindful bewegen vanuit het voelen van je lichaam.
 • Ons lichaam zien we als één geheel, alles is verbonden met elkaar. 
 • Kracht trainen op een zachte manier zonder energie verlies.


Wat mag je verwachten van deze video course?


 • Stress release en pijnverlichting
 • Rust in je lichaam en rust in je hoofd
 • Innerlijke kracht en fysieke kracht 
 • Verbondenheid en zelfvertrouwen
 • Selfcare en een positieve boost


Na deze video course weet je alles over de basis van de Bowspring methode, dit ter verdieping of ter voorbereiding op de lessen in real life!

Wat zie je in de video course?

 

5 modules:

 1. Mind-Body: Inzicht over de invloed van je gedachten op je lichaam en andersom. Leer je lichaam voelen. 
 2. Ademen: Is het nu ademen via de mond of via de neus? Hoe brengt ademhalen jou tot rust?  
 3. Sleutelpunten deel 1: Leer Radiant Heart en de eerste sleutelpunten activeren.
 4. Sleutelpunten deel 2: Leer de volgende sleutelpunten activeren en ontdek hoe de basistechnieken van de Bowspring methode jouw natuurlijke lichaamshouding ondersteunen. 
 5. Daily movement: Leuke how-to’s om Bowspring ook in je dagelijks leven toe te passen (daar waar het echte werk nodig is).

 

Wat is inbegrepen?

 • Bekijk deze video course online op eigen tempo, forever, waar en wanneer je wilt! 
 • Oefeningen die je dagelijks kan herhalen. 
 • Link naar gratis Check-in meditatie 
 • Jouw vragen in de “Bericht” sectie worden persoonlijk beantwoord.
 • Gratis 30 minuten call om je vragen te stellen.
 • Een overzichtskaart van de sleutelpunten.


Wat is de prijs van Start to Bowspring?

De investering voor deze video course is €125 


Dit zegt men over Bowspring:

Artboard 1

Ik heb nu een andere manier van mijn rug recht houden. Vroeger dacht ik vooral, schouders naar beneden. En dat voelde heel onnatuurlijk. Nu doe ik mijn ribben naar boven en opzij en dat voelt echt aan als een verschil.


J.P. uit Heist

Artboard 1

Ik adem beter, kan mezelf ontstressen, heb minder last van mijn nek en schouders. Ik let in het dagelijks leven meer op mijn houding. Ik hoor regelmatig jouw stemmetje in mijn achterhoofd “zachte schouders”. Dat helpt 😅! 


A.D. uit Knokke

Sara Verhelst

Vanuit mijn persoonlijk verhaal en tal van studies over fascia, het zenuwstelsel en het stresssysteem specialiseerde ik mij in psychosomatische therapie. Ik begeleid je graag naar minder stress en spanning, meer energie en stabiliteit voor een pijnvrij en kwaliteitsvol leven in lichaam en geest.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips, inspiratie en teachings voor een bewust en gebalanceerd leven.